Skip to main content
image

Sunn salat

Sunn salat

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 220 grader. Skrell og kutt rotgrønnsakene i passe store biter.
  2. Legg de på et stekebrett, ha over litt olivenolje, salt og pepper og stek i ovnen i ca 20 min.
  3. Stek strimlet paprika og aubergine/squash i stekepannen med litt olivenolje. Bland alle ingredienser og smak til med olje, balsamico, salt og pepper.
  4. Server som den er med godt brød eller med stekt halloumi.
image

Røstipotetene er en tradisjonsrett fra Sveits som kan nytes som den er eller som tilbehør til kjøtt. Kjøttet kan varieres etter eget ønske.

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 3

    dl

    kokt quinoa

  • 3

    dl

    linser fra boks

  • 500

    g

    pastinakk/gulrot/selleri

  • 1

    paprika

  • 2

    aubergine eller squash

  • 1

    dl

    hakkede urter

  • 3

    ss

    balsamicoeddik

  • 2

    ss

    olivenolje til rotgrønnsakene

  • salt og pepper

  • 3

    vårløk - den grønne delen