Skip to main content
icon

Ratatouillet med villris og stekt halloumi

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Ratatouillet med villris og stekt halloumi

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Skjær squashen i halvmåner på ca. 1 cm tykkelse. Skrell og skjær pastinakken i halvmåner. Skjær paprikaen i grove strimler. Skyll og grovhakk purren.
  2. Fres grønnsakene med laurbærblad og olje i en kjele. Tilsett hele tomater, oregano, timian, basilikum, rosmarin og gressløk. Hvis det føles for tørt, tilsett litt vann. Rør og la småkoke under lokk på lav varme i ca. 40 minutter.
  3. Skjær halloumien i skiver og stek den gyllenbrun i en tørr stekepanne. Smak til ratatouillen med sitronsaft, salt og pepper. Strø over rikelig med fersk persille og server med halloumi og villris.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 1

    stk

    squash

  • 1

    stk

    pastinakk

  • 1

    stk

    rød paprika

  • 1

    stk

    grønn paprika

  • 1

    stk

    purre grønn del

  • 2

    stk

    laurbærblader

  • 2

    stk

    bokser hele tomater hver 400 g

  • 1

    ts

    tørket oregano

  • 1

    ts

    tørket timian

  • 1

    ts

    tørket basilikum

  • 0.5

    ts

    tørket rosmarin

  • 5

    stk

    stilker hakket vårløk

  • 150

    g

    halloumi (hvor innholdet av laktose er maks. 1 g/100 g)

  • 0.5

    stk

    sitronsaft

  • 0.5

    stk

    potte persille

  • olivenolje

  • salt

  • nykvernet sort pepper