Skip to main content
image

Pankopanert fisk med bakte grønnsaker og korianderdipp

Pankopanert fisk med bakte grønnsaker og korianderdipp

Slik gjør du det

  1. Korianderdip: Bland majones, creme fraiche, koriander (inkludert stilkene) og jalapenos til en krem med håndmikser eller blender. Smak med sitronsaft, salt og pepper.
  2. Grønnsaker og fisk: Sett ovnen på 225 grader. Kutt brokkoli og spisskål i biter. Ha over 2 ss olivenolje, salt og pepper og fordel ut på en stekeplate med bakepapir. Bak høyt opp i ovnen i ca. 15 minutter til grønnsakene er gylne. Strø over sesamfrø når det er ca. 5 minutter igjen.
  3. Skjær torsken i ca. 10 biter. Bland panko med litt salt og pepper.
  4. Krydre fisken med litt salt og vend fisken i sammenvispet egg og deretter i pankoen.
  5. Stek fisken sprø i rikelig med olje i en stor stekepanne.
  6. Topp grønnsakene med fisken, finhakket purre og server med korianderdippen.
image

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 500

    g

    brokkoli

  • 500

    g

    spisskål

  • 500

    g

    frossen torskefilet

  • 2

    piskede egg

  • 3

    dl

    glutenfri panko

  • 10

    cm

    finhakket purre (grønn del)

  • 2

    ss

    sesamfrø

  • 2

    ss

    olivenolje

  • nøytral olje til fisken

  • salt og pepper

Korianderdipp

  • 1

    dl

    laktosefri crème fraiche

  • 1

    dl

    majones

  • 1

    bunt

    koriander

  • 3

    syltede jalapenos, smak til hvor sterkt du ønsker

  • salt og pepper

  • sitronsaft