Skip to main content
icon

Kremet pasta med pesto og kylling

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Kremet pasta med pesto og kylling

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Skjær kyllingen i biter. Stek i en panne i litt smør. Smuldre fetaosten, riv tomatene og bland med creme fraiche og pesto i en kjele. Varm opp til alt er smeltet. Tilsett den stekte kyllingen og varm alt sammen. Spe eventuelt med litt laktosefri fløte.
  3. Server kyllingen med pasta, ruccola og dryss til slutt over pinjekjernene.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 4

    stk

    porsjoner glutenfri penne pasta

  • 4

    stk

    kyllingfileter

  • smør

  • 100

    g

    fetaost hvor laktoseinnholdet er maksimalt 1g/100g

  • 10

    stk

    soltørkede tomater

  • -2

    dl

    laktosefri crème fraiche

  • 3

    ss

    grønn pesto

  • ruccola

  • 1

    håndfull

    pinjekjerner