Halloumi stroganof
Laktosefritt
Lav FODMAP
Slik gjør du det
- Skjær halloumien i terninger og stek i halvparten av oljen over høy varme til det får farge. Løft opp og sett til side.
- Tilsett resten av oljen og stek tomatpuréen i et par minutter.
- Tilsett creme fraiche, karri, soyasaus og bland med halloumien.
- Kok opp og la det småkoke i ca 5-10 minutter under et lokk.
- Smak til med salt og pepper. Server med kokt basmatiris og bønner.

Ingredienser
- 1 porsjoner
- 2 porsjoner
- 3 porsjoner
- 4 porsjoner
- 5 porsjoner
- 6 porsjoner
- 7 porsjoner
- 8 porsjoner
- 9 porsjoner
- 10 porsjoner
-
400
g
halloumi
-
2.5
dl
laktosefri crème fraiche
-
3
ss
tomatpuré
-
1
ts
karri
-
0.5
ts
soya saus
-
2
ss
rapsolje
-
noen dråper hvitløksolje (kan sløyfes)
-
noen dråper løkolje (kan sløyfes)
-
salt og sort pepper
-
4
stk
basmatiris
-
6
dl
ferske eller frosne bønner