Skip to main content
image

Grønnsakswok med løvbiff

Lav FODMAP

Grønnsakswok med løvbiff

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Kok risen etter anvisning på pakken.
  2. Skjær kjøttet i tynne strimler og stek raskt i smør på høy varme i noen minutter.
  3. Skrell gulrøttene og skjær i tynne skiver, skjær paprikaen i strimler, skjær brokkolien i mindre biter, finhakk chilien. Stek sammen i olivenolje til de mykner litt. De skal fortsatt ha tyggemotstand. Bland inn bambusskudd og bønnespirer.
  4. Rist sesamfrøene i en tørr panne. Legg kjøttet i grønnsakswoken og rør rundt. Smak til med soyasaus, sesamolje, salt og pepper.
  5. Server woken sammen med ris og topp med ristede sesamfrø.
image

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 4

    porsjoner

    jasminris

  • 400

    g

    mørbradbiff

  • smør

  • 4

    gulrøtter

  • 1

    rød paprika

  • 1

    brokkoli, kun buketter

  • 1

    rød chili

  • olivenolje

  • 1

    dl

    bambusskudd

  • 200

    g

    bønnespirer

  • 4

    ss

    sesamfrø

  • 4

    ts

    soyasaus

  • 4

    ts

    sesamolje

  • salt og pepper