Grønnsakswok med løvbiff
Lav FODMAP
Slik gjør du det
- Kok risen etter anvisning på pakken.
- Skjær kjøttet i tynne strimler og stek raskt i smør på høy varme i noen minutter.
- Skrell gulrøttene og skjær i tynne skiver, skjær paprikaen i strimler, skjær brokkolien i mindre biter, finhakk chilien. Stek sammen i olivenolje til de mykner litt. De skal fortsatt ha tyggemotstand. Bland inn bambusskudd og bønnespirer.
- Rist sesamfrøene i en tørr panne. Legg kjøttet i grønnsakswoken og rør rundt. Smak til med soyasaus, sesamolje, salt og pepper.
- Server woken sammen med ris og topp med ristede sesamfrø.

Ingredienser
- 1 porsjoner
- 2 porsjoner
- 3 porsjoner
- 4 porsjoner
- 5 porsjoner
- 6 porsjoner
- 7 porsjoner
- 8 porsjoner
- 9 porsjoner
- 10 porsjoner
-
4
porsjoner
jasminris
-
400
g
mørbradbiff
-
smør
-
4
gulrøtter
-
1
rød paprika
-
1
brokkoli, kun buketter
-
1
rød chili
-
olivenolje
-
1
dl
bambusskudd
-
200
g
bønnespirer
-
4
ss
sesamfrø
-
4
ts
soyasaus
-
4
ts
sesamolje
-
salt og pepper