Skip to main content
icon

Nøttesnacks

Glutenfritt
Laktosefritt
Lav FODMAP

Nøttesnacks

Glutenfritt

Laktosefritt

Lav FODMAP

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 180°.
  2. Bland nøtter og frø og fordel dem i en bakepapirkledd stekepanne.
  3. Stek dem i ovnen i ca. 10 minutter, eller til de er gyllenbrune.
  4. Smelt smøret.
  5. Bland rosmarin, kajennepepper, brunt sukker, salt og smeltet smør i en bolle.
  6. Vend nøttene inn i det smaksatte smøret. La nøttene avkjøles før servering.
icon

Ingredienser

4 porsjoner
  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 9 porsjoner
  • 10 porsjoner
  • 2000

    g

    usaltede nøtter og frø, som peanøtter, valnøtter, pekannøtter, solsikkefrø og gresskarfrø

  • 4

    ss

    laktosefri smør

  • 8

    ss

    grovhakket fersk rosmarin

  • 2

    ts

    kajennepepper

  • 8

    ts

    brunt sukker

  • 8

    ts

    flaksalt