Appen for deg som lever med IBD

Appen har som mål å møte dine behov med verktøy og informasjon og gi støtte uansett hvilken behandling du gjennomgår. Appen inneholder informasjon om ulike aspekter ved å leve med IBD som ernæring, velvære, seksualitet, reisetips, ernæring, mental mestring og rettigheter . Appen hjelper også brukeren til å holde oversikt over og minne om helserelaterte besøk og medikamentell behandling, samt å finne toaletter i nærheten. En av de mest verdifulle funksjonene er IBD-disken som er et validert helsevurderingsverktøy spesielt designet for pasienter som lever med IBD. IBD-disk er et visuelt egenvurderingsverktøy for evaluering av IBD-relatert funksjonell status. Det gir et visuelt bilde i form av et edderkoppdiagram, som dekker ti forskjellige kategorier der du som pasient kan følge din utviklingen over tid. Ingen informasjon i appen er ment å betraktes som medisinsk råd og bør ikke på noen måte erstatte råd fra helsepersonell. Hvis du opplever medisinske problemer, bør du kontakte helsepersonell angående dette. "


Hvordan har du det?

Hvordan hadde du det for tre måneder siden? Husker du det? Hvordan du har det kan endres over tid, men hva om du kunne følge med på denne endringen? Og kan denne informasjonen si noe om morgendagen?

IBD-disk er et egenvurderingsverktøy til pasienter diagnostisert med Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, og er en visuell dagbok som gir en oversiktlig og visuell fremstilling av hvordan sykdommen påvirker dagliglivet ditt.

Ved å svare på noen enkle utsagn med jevne mellomrom kan du få en vurdering av din livskvalitet over tid. Informasjonen IBD-disk gir, kan være til hjelp i samtale med behandlende lege eller din IBD-sykepleier, for at de lettere skal forstå hvordan du har det.


IBDinfo

- appen for deg som lever med IBD

Det å leve med ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom kan være utfordrende. IBDinfo-appen er designet for å støtte deg i din hverdag

Funksjoner i appen:

  • Registrering av din helsetilstand med IBD-disk
  • Påminnelser om helserelaterte avtaler
  • Påminnelser om medisinering og injeksjoner
  • Injeksjonsregistrering
  • Toalettfinner
  • Informasjon og råd om det å leve med IBD